درود.من علی شهیدزاده هستم بچه تهران.21 سالمه بوشهر درس میخونم.یه سایت واسه رشتمون را انداختم به اسم باشگاه دانشجویان اقتصاد و بازرگانی واحد بوشهر.مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید..من خوره بازی هستم و میتونم مدیریت بخش بازی رو دست بگیرم.من تویه سایت بزرگ ایرانویج هم مدیر بخش کنسول و بازی های رایانه ای هستم.باعث افتخاره که بتونم با شما همکاری بکنم
من می توانم فقط برای کمک مدیران در روم کمک کنم که بی نظمی درست نشودو جلوگیری از کسانی که می خواهند از اب آلوده ماهی بگیرند جلوگیری کنم..اگر مائل هستید می توانم به شما کمک کنم که در رومها جو سالم بوجود اید.
خوش آمديد
در درجه اول اينجا چت روم نيست كه شما در روم ها مديرت كنيد
اينجا يك انجمن تبادل اطلاعات هستش كه كاربران با يكديگر تبادل ميكنن
براي مديرت هم اگه درخواست داريد بگيد در كدوم انجمن ميتونيد مطلب قرار بديد تا طبق فعاليت انجام شده و بررسي هاي صورت گرفته مديرت به شما واگذار شود.
سلام جناب پارسا خوش اومديد
همينطور كه اطلاع داريد بايد 50 موضوع جديد در بخش مورد نظر ايجاد كنيد تا بخش مورد نظر به شما واگذار شود.
شما به طور آزمايشي مدير بخش موبايل هستيد
(سه شنبه-۱۶-۶-۱۳۸۹ ۱۱:۰۸ صبح)پارسا نوشته شده توسط: مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام خسته نباشيد من50ارسال زدم در بخش موبايل
اگر موردتايد قرار گرفت ممنون ميشم
درود
آقا پارسا ممنون از همكاري شما
ولي يك مشكل وجود داره
شما پست هاي كه ارسال ميكنيد بعد از ايجاد شدن از خودتون در پست بدي تشكر ميكنيد يا به عبارتي جمله خيلي جالبه رو به كار ميبريد ... اين كار باعث بي ارزش شدن پست و شلوغي ديتابيس ميشه
و نكته بعدي سعي كنيد مطالبي كه ارسال ميكنيد با توضيحات كامل ترجيحا با تصوير و لينك دانلود در خود پست انجام بشه
شما ميتونيد منبع هر ارسالي را قيد كنيد ولي لينك دانلود را حتما در خود تالار قرار بديد
نكته بعدي
تعداد موضوع ها: 44 ارسالي داشتيد
براي ديدن اين ارسالي به پروفايل خود رفته بخش كل ارسالها تعدا موضوع را مشاهده كنيد
نكته هاي كه عرض كردم را رعايت كنيد بعد بررسي صورت گرفته بخش موبايل به شما واگذار خواهد شد