چند وقتی بود که مشکلات ریز سایت کلا وقتم و گرفته بود و فرصت نمیکردم به انجمن مطالبش برسم
مشکلات تا 95% برطرف شده
به نظر بنده یکسری تغییرات در انجمن نیاز هست که اعمال بشه
انجمن به یک مکان 100% تفریحی کشیده شده که این اصلا برای انجمن مفید نیست شاید از نظر کاربر خیلی زود پیشرفت داشته باشیم ولی در آینده انجمن خسته کننده میشه و اونو کنار میزنیم
به همین خاطر تصمیم گرفتم کلیه بازی های انجمن را حذف کنم و فقط چند بازی قرار داده بشه
اگر موافق باشید مثل قبل انجمن را تخصصی تر کنیم و مطالب بروز در بخش ها قرار بدیم تا بیشتر مورد استفاده قرار بگیره
لطفا نظرات خود را برای ما در همین بخش ارسال نمایید تا دقیق تر به موضوع رسیدگی بشه
لازم میدونم اول خسته نباشید بگم و بعد اینکه پیمان عزیز فکر نمیکنم مشکل اساسی وجود بازیها باشه جای موضوعات متنوع کم هست اگر تغذیه بشه کاربرا میتونن با تنوع بیشتر و دید وسیعتری انتخاب کنن و از موضوعات مختلف اعم از بازیها و غیره استفاده کنند. پس به نظر من جای یکسری مباحث و موضوعات مفید و پر استفاده در کنار سایر موضوعات تفریحی کم هست که اگه جبران بشه بهتر میشه.
سلام پیمانی نظرت در وهله اول خیلی خوبه ولی وقتی فکر میکنی میبینی ما ایرانیها عادت دارم که تنوع زیادی داشته باشیم !
به جای اینکه بیای بازی رو حذف کن پیشنهادی بده که هر بخش جذابیت خودشو پیدا کنه مطمئن باش برای همین بخش سرگرمی و بازی هست که بچه ها از خیلی مطالب دیگه دیدن میکنن. بازم خودت نظر نهایی رو بدی بهتره چون بیشتر درگیره سایت بودی.
(جمعه-۱۳-۸-۱۳۹۰ ۱۲:۳۲ عصر)اشكان 2726 نوشته شده توسط: مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام من اشكان 2726 تازه عضو انجمن شده ام و فكر ميكنم يه قسمت راهنما براي تازه وارد ها لازمه در انجمن باشه تا بهتر فعاليت كنيم
انجمن خوبيه
سلام جناب اشكان ... خوش اومديد به انجمن فرم2آنلاين
سپاسگزارم از انتقادتون
ولي اگر بيشتر دقت ميكرديد بخش آموزش در انجمن موجود هست
مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام بچه ها و ادمین محترم. من میگم بازی ها و سرگرمی باشه. در انجمن. اما مدیران بخش های مختلف باید بیشترین ارسالی در بخش های خودشون رو داشته باشند. اینطوری ممکنه یه سری از کاربرها که بیشتر واسه سرگرمی میان از دست بدیم. شاید بعد ها ائنا هم تشویق بشن برای ارسال مطالب بیشتر. کوچیک همتونم.
همه چي سايتتون خوبه منتها بايد خوب اطلاع رساني بشه و آموزش داده بشه به جامعه
من كه خيلي از انجمن فروم خوشم اومده ولي هنوز كاملا وارد نيستم چطوري مطلب بفرستم
سلام شاید درست نباشه من نظری بدم چون من ماهی یک بار میام 2تا نظر میدم میرم ولی گفتم بیام یک نظری بدم
اول از همه اقا پیمان خیلی ممنون از زحماتی که کشیدین،دوم انجمن خیلی خوبه ولی چند تا مشکل داره:
1)قالب سایت یک ذره بده
2)شما که این همه زحمت کشیدین و چت روم گذاشتین اگه میشه وقتی کسی داخل چت روم بود کنار چت روم به تعداد افرادی که داخل هستند عدد بزنه
3)خودتون به کاربرا به خاطر تایپاشون اعتبار بدین نه این که کاربر به کاربر اعتبار بده شاید یکی اینجا با چند نفر دوست بود بعد هی میخواد بهش اعتبار بده
(جمعه-۱۳-۸-۱۳۹۰ ۰۹:۴۳ عصر)mahta goli نوشته شده توسط: مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام شاید درست نباشه من نظری بدم چون من ماهی یک بار میام 2تا نظر میدم میرم ولی گفتم بیام یک نظری بدم
اول از همه اقا پیمان خیلی ممنون از زحماتی که کشیدین،دوم انجمن خیلی خوبه ولی چند تا مشکل داره:
1)قالب سایت یک ذره بده
2)شما که این همه زحمت کشیدین و چت روم گذاشتین اگه میشه وقتی کسی داخل چت روم بود کنار چت روم به تعداد افرادی که داخل هستند عدد بزنه
3)خودتون به کاربرا به خاطر تایپاشون اعتبار بدین نه این که کاربر به کاربر اعتبار بده شاید یکی اینجا با چند نفر دوست بود بعد هی میخواد بهش اعتبار بده
سلام و دورد
ممنون مهتا خانم
1- در مورد قالب سايت بهتره نظر را كامل بگيد چون من نميدوم بايد چه تغييراتي بدم تا شيك تر بشه
2- بخش چت روم قسمت راست كاربراني كه آنلاين هستن را نشان ميده و در خود انجمن زير آمار آنلاين افرادي كه در چت روم حضور دارن را هم نشان ميدهد
3- بله درست ميگيد از اعتبار در فرم به درستي استفاده نميشه و بايد يك فكري براش كرد